КОНТАКТ

АДРЕСА

Ул. Андон Дуков, бр.3/6, 1000 Скопје

КОНТАКТ

02/3105-920

Е-МАИЛ

contact@zmai.mk

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Доколку имате какво било прашање или коментар, ве замолуваме да ни испратите порака преку формата за контакт, а ние ќе се обидеме да ви одговориме во најбрз можен рок.

Здружение за истражување и анализи - ЗМАИ

АДРЕСА

Ул. Андон Дуков, бр.3/6, 1000 Скопје

СЛЕДЕТЕ НЕ