Вечерва најновата епизода на поткастот креиран од ЗМАИ -„Што го врти светот“ со Сања Митровска

Вечерва најновата епизода на поткастот креиран од ЗМАИ -„Што го врти светот“ со Сања Митровска

Во новата епизода на „Што го врти светот“, која излегува вечерва во 20 часот гостинка е Сања Митровска. Сања е релативно млада претприемачка, која им помага на стартапи во рана фаза да го развијат бизнисот и да добијат финансирање. Компанијата на Сања, го држи...